Düğün Cenaze Yemeği İletişim Telefonu

Akyurt Toplu Yemek; Akyurt ve Akyurt çevresinde oturanların Akyurt düğün yemeği, Akyurt nişan yemeği, Akyurt cenaze yemeği, Akyurt mevlüt yemeği gibi toplu yemek ihtiyaçları olmaktadır. Toplu yemek ihtiyaçlarının karşılanması için araştırma yapmak ve zaman ayırmak gerekmektedir. Yemek konusu hassas bir konu olduğu için çok dikkat etmek ve bu konuda deneyimli bir firmadan yemek sipariş etmek çok önemlidir.

Uzun yıllardır Akyurt ve çevre bölgelerine düğün yemeği, nişan yemeği, cenaze yemeği, mevlüt yemeği gibi toplu yemek hizmeti veren işletmemiz; yemek konusunda size en iyi ve kaliteli yemek hizmeti verecektir. Akyurt düğün yemeği fiyatı, Akyurt nişan yemeği fiyatı, Akyurt cenaze yemeği fiyatı,  Akyurt mevlüt yemeği fiyatı Ankara da en uygun fiyatlar olacaktır.

Akyurt düğün yemeği siparişi, Akyurt nişan yemeği siparişi, Akyurt cenaze yemeği siparişi, Akyurt mevlüt yemeğ siparişi verdiğinizde en kısa sürede zengin menülerden oluşan yemek hizmetimiz en uygun fiyata Akyurt’ta size sunulacaktır. Ankara da her semte verdiğimiz yemeklerden duyulan memnuniyet, Google ‘da müşterilerimizin yorumları size referans olacaktır. Size vereceğimiz yemek menülerinin içeriği aşağıda verilmiştir.

Menü içeriği:

Kavurma ( Et kavurma veya Tavuk kavurma )

Pilav ( Pirinç Pilav veya Bulgur Pilavı )

Mevsim Salata

Tulumba Tatlı

Paket Ayran

Ambalajlı Ekmek

Bulunmaktadır. Her birinin içeriği ve bu yemekler birlikte kullanılan malzemeler için detaylı bilgi verilecektir

KAVURMA :

Et kavurmada; Kullandığımız Etler Kırmızı Dana etinden yağsız ve sinirsiz olarak kuşbaşı şeklinde doğranmaktadır. Etler, hafif ateşte yaklaşık 4 saat kavrulmakta ve oldukça iyi pişmektedir. Kavurma menümüzde kullandığımız etler, bir kişinin yiyeceği kadardır.

Tavuk Kavurma; Menümüzde; günlük kesim ERPİLİÇ markası kullanmaktadır. Beyaz tavuk etini günlük olarak ERPİLİÇ fabrikasından temin etmekteyiz. Dondurulmuş ve bekletilmiş tavuk eti bulundurmuyoruz ve kullanmıyoruz. Günlük olarak alınan tavuk göğsü etler doğranmaktadır. Etler baharatlanarak fırında kavrulmaktadır.

PİLAV :

Pilavlar; pirinç ya da bulgur pilavı olmaktadır. Ve tereyağlı olarak hazırlanmaktadır. Pirinç pilavında Yerli Pirinç kullanmaktayız. Pilavlar, sade pilav, şehriyeli pilav, veya  istenildiğinde; nohutlu pilav veya tavuklu pilav olarak hazırlanmaktadır. Tüm yemeklerimiz günlük ve markalı, ürünler kullanılarak hazırlanmaktadır.

SALATA :

Menüler ile birlikte verdiğimiz salatanın içeriği mevsimlere göre Yazın Mevsim salata. Kıvırcık, domates ve salatalık bulunmaktadır. Kışın ise salata içeriğinde, kara lahana, kıvırcık ve havuç kullanmaktayız.

TATLI :

Menüler ile birlikte kendi üretimimiz tatlı Tulumba Tatlısıdır. Yemekler ile birlikte kişi başı 3 adet tulumba tatlısı verilmektedir.

AYRAN :

Menüler içeriğindeki Ayranlarımız; doğrudan fabrikadan aldığımız uygun hava şartlarında saklanmış, 170’ lik  ayran vermekteyiz. Ayranlar ambalajlı 20’ lik koliler halinde getirilmektedir.

Ekmek :

Yemek Menüleri ile birlikte ROL ekmek vermekteyiz. Menü içerisinde kişi başı 1 ekmek verilmektedir. Bu miktar istenildiğinde çoğaltılabilir.  

Yemeklerinin Dağıtımı:

Sipariş ettiğiniz yemekler ayrı ayrı tencerelerde sıcak olarak ambalajlanmaktadır. Belirttiğiniz gün ve saatte adresinize teslim edilmektedir. Yemekler sıcak olarak adresinize getirildiğinden ayrıca ısıtma ihtiyacı olmayacaktır. Yemeklerin dağıtılmasında işletmemiz personeli size yardımcı olacaktır. Yemek dağıtımından sonra kalan yemekler, size teslim edilecektir. Yemek dağıtımında ihtiyaç duyulan tüm malzemeler işletmemiz tarafından getirilecektir. Yemekler ile birlikte, 5 gözlü köpük tabak, şeffaf çatal kaşık, çöp poşeti ve peçete ücretsiz verilecektir. Yemek siparişi için günün her saati ( 7 / 24 ) bizi arayabilir, yemek Siparişi verebilir ve menü ve fiyatlar konusunda bilgi sorabilirsiniz.

MENÜLER

Et Menü:

Pirinç Pilavı,  Et kavurma, Mevsim Salata, Tulumba Tatlısı, Ayran, Ekmek

Pirinç Pilavı, Et Sote, Mevsim Salata, Tulumba Tatlısı, Ayran, Ekmek  

Kişi Başı Et Menü Fiyatı: 120.00 TL

Tavuk Menü :

Pirinç Pilavı, Tavuk Kavurma, Mevsim Salata, Tulumba Tatlısı, Ayran, Ekmek

 Pirinç Pilavı, Tavuk Sote, Mevsim Salata, Tulumba Tatlısı, Ayran, Ekmek  

Kişi Başı Tavuk Menü Fiyatı: 100.00 TL

Pide Menü :

 Kıymalı Pide, Mevsim Salata, Tulumba Tatlısı, Ayran, 

Kişi Başı Pide Menü Fiyatı : 120.00 TL

Bakliyat Menü :

Mercimek Çorba, Kuru Fasulye veya Nohut, Mevsim Salata, Tulumba Tatlısı, Ayran, Ekmek

Kişi Başı Bakliyat Menü Fiyatı : 100.00 TL

Tavuk Döner Menü 

 Tavuk Döner, Pirinç Pilavı, Mevsim Salata, Tulumba Tatlısı, Ayran, Ekmek

 Kişi Başı Tavuk Döner Menü Fiyatı : 100.00 TL

İLETİŞİM:

0533 427 69 03  (7/24)

0312 278 15 35

 info@doyumyemek.com

İstasyon Mah. 2349 Sok. No: 10  Etimesgut / ANKARA